Het laatste nieuws van maart 2021
Bekijk online versie
CliniClownsVrijwilligersnieuws maart 2021
 
 
Beste meneer/mevrouw,
 
Lente: zelfs de zon is in de wolken....

Het is zover, de lente is begonnen en daarmee ook voor veel mensen de lentekriebels! Of de terrassen opengaan valt nog te bezien maar elkaar buiten ontmoeten wordt weer wat makkelijker! Maar elkaar ontmoeten deden we gelukkig ook in maart weer en dat was niet buiten. We worden steeds vaardiger met onze digitale bijeenkomsten... Digitale tijgers zijn we geworden!
 
WAT GEBEURDE ER BIJ CLINICLOWNS?
 
25 maart – online bijeenkomst vrijwilligers
Wat waren we met veel!!  Donderdagavond 25 maart  was het zover:  Met zo’n 45 vrijwilligers en 4 van onze collega’s kwamen we online bij elkaar. Voor het verslag, lees verder.
Vrijwilliger Rob Lieuwen: van alle markten thuis
Ook onze vrijwilligers zijn creatief geworden in deze corona tijden als het gaat om het bedanken van onze actievoerder. Lees verder

Vrijwilliger Cees helpt studenten
Meer en meer wordt CliniClowns benaderd door studenten die CliniClowns als onderwerp hebben gekozen voor hun profielwerkstuk. Daar zijn wij heel blij mee. We maken dus graag tijd vrij om de studenten te begeleiden. Cees van de Corput vertelt, lees verder.

Niki deelt haar ervaringen als CliniClown Bonkie
Niki Selbeck (30) droomde als kind al van werken als CliniClown. Ze schreef zelfs een brief aan de clowns, met de vraag hoe ze haar droom kon verwezenlijken.

Vandaag de dag brengt ze als de stoere clown Bonkie altijd een golf aan energie bij kwetsbare kinderen en mensen met dementie, ook als ze online speelt op de CliniClowns App. Lees haar verhaal.
Het nieuwe intranet: wil je niets missen?
Het nieuwe intranet is inmiddels ruim een maand ‘live’! In de nieuwbrief zullen we voortaan veel verwijzen naar het intranet dus wil je niets missen, maak dan snel (en makkelijk) een nieuw account aan. Ben je de mail met de instructies kwijt? Geen zorgen! Stuur een mailtje naar vrijwilligers@cliniclowns.nl.
 
WAAR HEBBEN DE CLOWNS MOOIE MOMENTEN KUNNEN BRENGEN?
 
Image - left - ‘Bes sleepte Anouk door de moeilijkste momenten’
‘Bes sleepte Anouk door de moeilijkste momenten’
Anouk en CliniClown Bes hebben al járen een bijzondere band. “Anouk had vrijwel meteen een zwak voor haar”, vertelt moeder Daniëlle. “Door de rustige benadering van Bes vertrouwde Anouk haar op slag.” Omdat Anouk door corona al zo lang binnen zit, verraste Bes haar onlangs met een thuisbezoek.
Lees verder
 
Image - right - Afleiding voor de 5-jarige Tatum in het ziekenhuis
Afleiding voor de 5-jarige Tatum in het ziekenhuis
Na een blindedarmoperatie moest Tatum een paar dagen in het ziekenhuis blijven. Als verrassing kwam clown Mimus langs, mét clown Mus… in een koffertje! “Daar heeft Tatum het nu nog steeds over”, zegt haar moeder Kim. “Toen ze op school mocht vertellen over haar avontuur begon ze er meteen over.”
Lees verder
 
 
WAAR KIJKEN WE NAAR UIT?
 
 
 
 
WIST JE DAT?
 
...‘vieringen’ één van onze meest voorkomende acties is?
Mensen vieren hun pensioen, jubileum of verjaardag met ons. Een gemiddelde Viering haalt €500,- op! Binnenkort gaan we onze website aanpassen zodat mensen dit nog sneller en makkelijker kunnen organiseren.
 
...we onlangs een landelijke mailing hebben verstuurd?
Scholen en kinderdagverblijven hebben we hierin gevraagd mee te tekenen voor CliniClowns. Meer info op cliniclowns.nl/art4cliniclowns.
VOLGENDE NIEUWSBRIEF
 
De volgende nieuwsbrief verschijnt eind april. Fijne Paasdagen! 

Hartelijke groet, ook van alle collega’s 
Kitty, Marit en Linda
 
 
ftYIIN
 
© copyright CliniClowns 2024
afmelden